ТӨВ АЙМГИЙН ШИНЭ НИСЭХ ОНГОЦНЫ БУУДАЛ ДЭЭР ЗОРЧИГЧЫН ХООЛ ҮЙЛЧИЛГЭЭ ЧИГЛЭЛЭЭР
2021-05-31
ТӨВ АЙМГИЙН ШИНЭ НИСЭХ ОНГОЦНЫ БУУДАЛ ДЭЭР ЗОРЧИГЧЫН ХООЛ ҮЙЛЧИЛГЭЭ ЧИГЛЭЛЭЭР ОЛОН УЛСЫН ТӨСӨЛ ДЭЭР АЖИЛЛАХ БАГИЙН БҮРДҮҮЛЭЛТ ХИЙЖ БАЙНА.
Ахлах тогооч-1
Үндсэн үүрэг:
• Хоолны газрын дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн дүрэм, хоол үйлдвэрлэлийн технологийн зарчмыг баримталж ажиллах;
• Аюулгүй ажиллагааны дүрэм, журам, хоол үйлдвэрлэлийн стандартыг мөрдөж ажиллах, ажиллуулах;
• Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх;
• Төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг шалгаж худалдаа, үйлчилгээнд шилжүүлэх;
• Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн бүрэн бүтэн байдал, аюулгүй ажиллагаанд хяналт тавьж ажиллах;
• Хоолны чанар болон технологи карт дээр ажиллах;
• Хоол үйлдвэрлэлийн бүхий л шат дамжлагад хийгдэх ажилбарыг удирдан зохион байгуулж, хяналт тавьж, ажил үүргийг зохион байгуулах;
Тавигдах шаардлага:
• Нийтийн хоол, хүнсний технологи чиглэлээр мэргэжлийн үнэмлэх, дипломтой/гадаадад төгссөн, ажиллаж байсан бол давуу тал болно/;
• Нийтийн хоолны салбарт 4-ээс дээш жил ажилласан туршлагатай;
• Рестораны хоол үйлдвэрлэлийн технологийн талаар өндөр мэдлэгтэй;
• Шинэлэг хоол бүтээгдэхүүний талаар мэдлэгтэй;
• Эрүүл ахуй, хөдөлмөр хамгааллын мэдлэгтэй байх;
• Хандлага, хувийн зохион байгуулалт сайтай;
• Англи хэлний дунд түвшний мэдлэгтэй;
• 25-45 хүртэлх насны;
Нэмэлт мэдээлэл:
• Гадаад болон дотоодод мэргэжлийн ур чадварын тэмцээн, уралдаанд оролцож байсан бол давуу тал болно;
• Нийтийн хоол үлйдвэрлэл чиглэлээр гадны улсад ажиллаж байсан бол давуу тал болно;
Цалин: Тохиролцоно